Despre noi

grecia

 

My destination Travel & Tours este o agentie turism dinamica si se diferentiaza de alte agentii de turism prin originalitatea si diversitatea ofertelor de turism.
Suntem o echipa de în turism,  pregatită să satisfacă exigenţele dumneavoastra, fie că este vorba de o călătorie personală sau de afaceri, planificarea unei vacanţe individuale sau de grup, o ieşire în ţară sau în străinătate.
Suntem bucurosi că ati ajuns la noi, pentru că noi va putem ajuta să luati decizii corecte raportate la nevoile dvs. personale. În felul acesta beneficiati, pe langă preţuri bune, de întreaga noastră experienţă numărată în satisfacţii ale clienţilor nostri.
Asa cum ştiti, piaţa serviciilor în turism este una dinamică, de aceea, nevoia de autodepăşire, de a fi mereu cu un pas înainte în a impune noi standarde de calitate în domeniu sunt trăsături definitorii ale oamenilor din echipa noastra.

În ceea ce priveşte serviciile pe care vi le oferim, ne-am permis să avem cat mai multa diversitate şi cât mai multa grija la selectie, în ceea ce priveşte calitatea. Dorim să cultivăm împreună,  o relaţie de încredere pe care să o păstrăm pentru totdeauna!
Sper ca experienţa dumneavoastra pe acest site să fie una utilă şi plăcută!
Va dorim sa calatorim impreuna in cele mai frumoase locuri din lume !

My destination Travel & Tours este o agentie de turism tour-operatoare, care prin pasiune, seriozitate,dedicatie si experienta  se angajeaza sa va ofere  servicii de turism de cea mai buna calitate atat in tara cat si in strainatate.

Avem certitudinea ca fiecare turist va gasi la noi vacanta care i se potriveste.

Oferim consultanta de specialtate si sfaturi de calatorie, avem solutia perfecta pentru dumneavoastra indiferent de destinatia aleasa sau de bugetul alocat.

Cu MY DESTINATION TRAVEL, visul de a petrece o vacanta perfecta si lipsita de griji devine realitate!

Printre serviciile pe care vi le oferim se numara:

– bilete de avion cu companii aeriene low cost sau de linie

– biletete de autocar

– pachetete charter cu avionul sau autocarul

– cazari interne si externe

– sejururi tip city-break;

– transferuri aeroport

– rent a car

– vacante exotice si croaziere

– programe sociale si pentru seniori;
– circuite culturale;
– vacante la ski;

– asigurari calatorie: medicale si storno;