Destinatii

bahamas
istanbul

Istanbul, fosta capitala a Imperiului Roman, pe vremea cand se numea Constantinopol,este singurul oras din lume situat pe doua continente in care cultura estica se impleteste cu cea vestica.

Palatul Topkapi,Moscheea Albastra, Palatul Dolmabahce, Marele Bazar, sunt doat cateva din cele mai importante obiective truistice din Istanbul.

barcelona

Barcelona , capitala Cataloniei si al doilea cel mai mare oraș al Spaniei, după Madrid, un oras plin de fascinatie si culoare,un oraş al artelor şi istoriei. Oraşul lui Gaudi.Atractiile turistice si plaja la Mediterana garanteaza o vacanta de neuitat.

praga

Praga este una dintre cele mai cochete si atractive capitale europene,  fiind cunoscuta si sub numele de “Orasul celor 100 de turnuri” sau Orasul de Aur “.Praga este un adevarat labirint de stradute pietruite, piete, turle de biserici si statui gotice care te va surprinde prin frumusete si eleganta.

venetia

Venetia – orasul iubirii si al romantismului,o destinatie unica si uimitoare care dateaza de mai bine de 1500 de ani.

Ofera o multime de obiective turistice care pot fi vizitate din gondola sau in timpul unei plimbari.

roma

Roma, orasul iubirii si leaganul civilizatiei europene. Cel mai bine pastrat oras istoric al lumii,

grecia

Grecia, tara lui Zorba, tara plajelor cu nisip alb si fin, locul ideal pentru relaxare si calatorii pe mare

Alege vacanta care ti se potriveste!

Vacante recomandate.

Circuitele turistice reprezinta cea mai buna modalitate de a vizita un numar mare de destinatii si obiective turistice intr-o singura vacanta. Ai ocazia sa vizitezi cele mai atractive destinatii din intreaga lume fara a fi nevoit sa  iti faci griji pentru cazare, itinerariu si programul obiectivelor turistice, deoarece cicuitele oferite de noi sunt gandite in cel mai mic detaliu pentru ca vacanta ta sa fie de neuitat. Poti opta daca vrei sa calatoresti cu autocarul sau cu avionul.

——————————————-

Circuite autocar:

 

 

Circuite avion: 

Croaziere

Iti doresti o vacanta memorabila si inedita in care sa descoperi noi orizonturi si in care decorul vacantei se schimba peste noapte?

De la Caraibe la Marea Mediterană sau Extremul Orient și Alaska, Insule exotice sau fiorduri norvegiene – alege o croaziera si te vei bucura de o aventura maritima de lux in care vei gasi infinite posibilitati de petrecere a timpului, rasfat, bucate alese, peisaje de vis si experiente unice.
Va oferim croaziere de la MSC,Pullmantour Cruises, Norwegian Cruise Line,Carnival Cruise,Costa Cruises, etc.

CIRCUITE SENIORI

Senior Voyage e conceptul graţie căruia cetăţenii de peste 55 de ani (şi nu numai) pot beneficia de programe complete pentru a-şi petrece vacanţele în perioada sezonului turistic redus. Italia, Spania, Turcia, Cipru, Israel, Egipt, Grecia sunt doar cateva din destinatiile pe care le puteti alege.