Politica de confidentialitate

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

 

Conform prevederilor Regulamentului UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal si a transmiterii libere a acestora si de abrogare a Directivei 95/46/CE, va aducem la cunostinta ca SC MY DESTINATION TRAVEL & TOURS, cu sediul in Brasov, Bld Alexandru Vlahuta nr. 21, bl.146, sc C, reprezentata prin Adriana Neculai, prelucreaza si stocheaza date cu caracter personal in baza consimtamantului turistilor, in vederea realizarii obligatilor contractuale, iar cand este necesar, transmitem aceste date catre partenerii nostrii ( touroperatori, hotelieri, transportatori,companii aeriene, asiguratori, etc ).

SCOPURILE IN CARE PRELUCRAM DATELE:

Scopul pentru care SC MY DESTINATION TRAVEL & TOURS S.R.L. prelucreaza datele cu caracter personal este acela de a ne indeplini obligatiile contractuale, vanzarea serviciilor turistice respectiv rezervarea si emiterea documentelor de calatorie, scopuri de marketing si promovarea serviciilor.

Refuzul dv de a ne oferi aceste date determina imposibilitatea finalizarii rezervarilor si emiterii documentelor de calatorie.

TIPUL DATELOR PE CARE LE PRELUCRAM:

Datele cu caracter personal pe care SC MY DESTINATION TRAVEL & TOURS S.R.L. le poate prelucra pot include: informații de contact:nume, prenume, naționalitate ,CNP, data nasterii si varsta, adresa de domiciliu, numărul de telefon, adresa de e-mail, date privind cartea de identitate și/sau pașaport

DEZVĂLUIREA DATELOR:

SC MY DESTINATION TRAVEL & TOURS S.R.L. Poate dezvălui datele dvs. cu caracter personal către colaboratorii prestatori de servicii turistice in vedereea furnizarea serviciilor, furnizorilor de servicii de asigurare, precum și alte autorități publice ( ex autoritati fiscale ).

TRANSFERUL DATELOR:

Datele dumneavoastra vor fi transferate in state ale Uniunii Europene in vederea realizarii formalitatilor de transport/ rezervare/asigurare/cazare/transfer pasageri, in situatiile specifice, de la caz la caz.

DREPTURILE DV IN LEGATURA CU DATELE PERSONALE

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor(*). Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa str.BRASOV ,Str. Bld Alexandru Vlahuta ,nr 21 bl.146 sc.C, ap.1A , judetul.BRASOV , tel +40 368 004 072 sau pe e-mail office@my-destination.ro . De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

SC MY DESTINATION TRAVEL & TOURS S.R.L. se obliga sa administreze in conditii de siguranta si sa aplice toate masurile organizatorice si tehnice pentru a asigura maxima siguranta a datelor personale